Junior loopbaancoach 2e spoor

Uren

32 - 40

Contract

Bepaalde tijd

Salaris

€2.500 - €3.600

Locatie

Oost/Zuid

Wat verwachten wij van jou?

Ervaring als recruiter of intercedent waarbij je dagelijks de match tussen kandidaat en opdrachtgever hebt gemaakt? Wil je deze skills en enthousiasme voor het vak inzetten om je te ontwikkelen tot loopbaancoach? Krijg je energie om een langdurige relatie met de klant en kandidaat op te bouwen? En heb jij de drive om kandidaten nieuw perspectief te bieden binnen hun loopbaan of op de arbeidsmarkt? Dan is deze junior loopbaancoach positie de ideale functie voor jou!

Jouw rol

De rol van junior loopbaancoach is divers, want je gaat alle diensten leren kennen en uitvoeren op het gebied van coaching en loopbaanbegeleiding. Voorbeelden van onze coachtrajecten zijn: 2e spoor trajecten, outplacement, loopbaanadviesgesprekken, coaching op thema’s als werkdruk of work/life balance. In onze trajecten zorg je er verder voor dat de kandidaat zelf de regie houdt en zijn/haar verantwoordelijkheid pakt. Je houdt de kandidaat een spiegel voor, coacht en motiveert ze om stappen te zetten. De kandidaat is in the lead.

Naast de één op één coachgesprekken met kandidaten (werknemers), bouw jij een goede relatie op met de werkgever. Je ontwikkelt je namelijk tot adviseur en sparringspartner voor de werkgevers. Zo analyseer je de trends binnen de trajecten die je uitvoert voor de opdrachtgevers en koppel je deze terug in een evaluatiegesprek.

Uiteraard hoort het schrijven van goede rapportages en afstemming met werkgevers bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Hier hebben wij uitgebreide leidraden voor. Zo borgen we met elkaar eenzelfde werkwijze waar ruimte blijft voor maatwerk.

Begeleiding

Als junior krijg je vaste begeleiding van je teamleider, senior coach en collega’s. We willen dat je het vak goed onder de knie krijgt om op den duur door te groeien naar medior loopbaancoach waarbij een grotere eigen caseload (ook wel je eigen toko) beheert. We verwachten een proactieve en nieuwsgierige houding om zelf op onderzoek uit te gaan hoe de dingen werken. De vraag: waarom doen jullie dit zo? verwachten wij vaak van je om ons weer tot nadenken te zetten. Op die manier creëer je vervolgens ook je eigen werk, namelijk het innoveren van onze diensten en kwaliteit!

Wij hebben ervaren vakinhoudelijke collega’s die jou het vak goed kunnen uitleggen en je hierin begeleiden. We hebben een hands-on mentaliteit, dus door het ‘gewoon te doen’ wordt jij met de dag steeds beter in het vak coaching. Naast dat jij veel van hun gaat leren, willen zij ook van jou blijven leren. Je komt te werken binnen een moderne, informele en platte organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Wat jij meebrengt

Een echte teamplayer die toegevoegde waarde wil leveren, denken in kansen en mogelijkheden en overtuigingskracht

Je hebt een passie voor coaching en je wilt je hier graag verder in ontwikkelen

Communicatief zeer vaardig, commerciële instelling en resultaatgericht

Je hebt een minimaal een afgeronde HBO opleiding

Minimaal één jaar ervaring als recruiter, intercedent of andere vorm van coaching en je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

Een weergave van je werkweek

Nog meer voordelen van werken bij ttif.company

Een aantrekkelijke bonusregeling afhankelijk van je eigen prestaties en die van de organisatie

Goede pensioenregeling bij Zwitserleven, waarbij jezelf en ttif.company een deel afdraagt

25 vakantiedagen op fulltime basis en 1 collectieve vrije dag

Een leuk gedreven team waarbij je altijd terecht kan met je vragen

Naar mate de opbouw van je caseload: een te gekke auto waarmee je de mogelijkheid hebt om 10.000 km privé te rijden

Ons sollicitatieproces

No results found.

Solliciteer op deze functie

"*" indicates required fields

Accepted file types: pdf, docx, doc, Max. file size: 64 MB.