Vacatures Loopbaancoach

Vacatures

Wil jij jouw passie voor loopbaancoaching inzetten om anderen te helpen bij het bereiken van hun professionele doelen? Zoek je een uitdagende carrièremogelijkheid waar je jouw coachingsvaardigheden optimaal kunt benutten? Bij ttif.company hebben we een vacature voor een loopbaancoach die perfect bij jou past!

Als loopbaancoach bij ttif.company speel jij een essentiële rol in het begeleiden van mensen op hun loopbaanpad. Je helpt hen bij het ontdekken van hun sterke punten, het verkennen van carrièremogelijkheden en het nemen van doelgerichte stappen om hun professionele ambities te verwezenlijken.

Wat ga je doen als loopbaancoach bij ttif.company?

  • Voer persoonlijke loopbaangesprekken met cliënten en bied hen begeleiding bij het verkennen en plannen van hun carrièrepad.
  • Help cliënten bij het identificeren van hun vaardigheden, interesses en waarden en vertaal deze naar concrete loopbaanmogelijkheden.
  • Ondersteun cliënten bij het ontwikkelen van effectieve sollicitatiestrategieën, het opstellen van cv’s en sollicitatiebrieven, en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken.
  • Bied advies en begeleiding bij het overwinnen van loopbaangerelateerde uitdagingen en het nemen van belangrijke loopbaanbeslissingen.
  • Volg de voortgang van cliënten op en pas indien nodig de begeleiding aan om ervoor te zorgen dat zij hun carrièredoelen bereiken.

Wat zoeken wij?

Bij ttif.company zijn we op zoek naar een gedreven professional met ruime ervaring in loopbaancoaching en het begeleiden van individuen bij hun carrièregroei. Als loopbaancoach beschik je over uitstekende communicatie- en luistervaardigheden, zodat je effectieve coachinggesprekken kunt voeren en de behoeften van je cliënten begrijpt. Je hebt een empathische en motiverende benadering om hen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

Onze ideale kandidaat heeft grondige kennis van loopbaanontwikkeling, de arbeidsmarkt en sollicitatieprocessen. Certificeringen of diploma’s op het gebied van coaching, loopbaanbegeleiding of gerelateerde vakgebieden zijn een pluspunt.

Waarom kiezen voor ttif.company?

Bij TTIF.Company bieden we een inspirerende werkomgeving waar je jouw expertise kunt delen en anderen kunt begeleiden naar professioneel succes. Je krijgt de kans om te werken met een divers scala aan cliënten en hen te ondersteunen bij hun unieke loopbaantraject. We bieden een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, en er zijn volop mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf. Bovendien heerst er bij ttif.company een positieve en ondersteunende teamcultuur die gericht is op samenwerking en persoonlijke groei.

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de loopbaanontwikkeling van anderen? Solliciteer dan nu op onze vacature voor loopbaancoach bij ttif.company en start een bevredigende carrière waarin je anderen helpt hun dromen waar te maken.

Lees ook deze verhalen