Werken bij

Wie is ttif.company?

Deze drie gedreven directieleden hebben de ambitie om een nieuw geluid in de markt te brengen. En dat doen ze samen met een gedreven en energieke club met mensen met een gedeelde ambitie: de beste worden in de wereld van verzuim, inzetbaarheid en preventie. Waarom we dit met elkaar willen? We geloven in dat het niet gaat om het bewaken en volgen van wetten en regels. Dat is een hygiënefactor. We geloven in dat het gaat om de kansen pakken, lef tonen, oprecht en eerlijk zijn en handelen naar het onderliggende aspect. In één woord: gedrag.

Hoe is werken bij ttif.company?

Om het verschil te maken en succesvol te zijn, is het belangrijk dat we ook bewust zijn van ons eigen gedrag. Zo kennen wij onze eigen basis 10: altijd met flair en net even anders. We gaan voor het meest kwalitatieve en beste resultaat. Yes, we zijn eager to win! Dat betekent hard werken met vooral veel plezier. We werken in kleine teams met coachende leidinggevenden die jou in je kracht zetten. Zo kan je zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen (afspraak = afspraak ga je vaker terug horen). Ondersteuning en hulp bieden we elkaar, daar moet je soms wel zelf om vragen. We zijn een gedreven organisatie, waardoor we inhoud, resultaat en doelstellingen behalen belangrijk vinden.

Wat maakt werken bij ttif.company leuk?

Bij ttif staat het talent van de werknemers centraal. Hoe motiverend is het als jij elke dag mag doen waar je het beste in bent? Ik word daar erg blij van. Ik draag bij aan de groei van ttif en samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat we de beste zijn in wat we doen. Omdat we niet zo’n grote club zijn, werken we hard en helpen wij elkaar regelmatig. Hierdoor zijn wij echt een team dat op elkaar kan bouwen. En na een dag hard werken? Dan is het tijd voor ontspanning! Een borrel en hapje eten verzin het maar. We zijn altijd wel ergens voor te porren.

Jacky Dumas

Marketing & Communicatie specialist

Onze arbeidsvoorwaarden

Werkplezier
Aandacht voor jou als professional en persoon, is de weg naar ons succes. Werkplezier vinden we belangrijk. We doen regelmatig leuke dingen organisatiebreed en in teamverband. Zo verzinnen we iedere keer net even iets anders om een lach op je gezicht te toveren. En altijd een link naar vitaliteit en gezondheid (hoe kan het ook anders)!

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden hebben we netjes geregeld. Zo hebben we een collectieve pensioenregeling bij Zwitserleven waar zowel jijzelf als ttif.company een bijdrage aan leveren. Afhankelijk van de omzet en je eigen functioneren, maak je aanspraak op een bonusuitkering en salarisverhoging. Ook kan je rijden in een van onze te gekke BMW Mini’s.

Ontwikkelen en doorgroeien
We leren veel in de praktijk en door elkaar onderling te coachen en ondersteunen. Inhoudelijke sessies en intervisies zorgen voor de benodigde kennisoverdracht. We zijn geen grote organisatie, waardoor je voornamelijk op de inhoud kan doorgroeien of door een zijstap te maken. Zelf ideeën? Hier is altijd ruimte voor in gesprek met je leidinggevende!

Flexibiliteit
We hebben met elkaar afspraken gemaakt over de kwaliteit. We bieden je daarom ruimte om flexibel je eigen werkagenda te beheren. We vinden bereikbaarheid voor klanten wel belangrijk binnen kantoortijden. Overwerken en urenregistratie doen we niet aan. We vertrouwen op het resultaat wat je oplevert. Lukt het niet, bespreek je tijdig om er nog verandering in te brengen.

Teamgevoel
Kenniswerk = teamsport! Als teamlid houd jij de gezamenlijke belangen voor ogen en ben je bereid om een ander te helpen en samen verder te komen. Wij zorgen goed voor jou vanaf het moment dat je de deur bij ons binnen stapt. Je bent dan echt één van ons. We werken ontzettend hard, waar ruimte is voor plezier en met elkaar lachen. Wij staan als team voor elkaar klaar.

Visie op werken
Werken op verschillende locaties heeft volgens ons dé toekomst. Op kantoor, op locatie of thuis behoren tot de mogelijkheden. Hoe we de juiste keuze maken voor een locatie, hangt af van het doel van de afspraak en het belang en de verantwoordelijk van ons als collectief. Uiteindelijk is iedere keuze met het doel om tot een optimaal resultaat te komen.

Eerst kennismaken? Goed idee!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij ttif.company! Laten we eerst kennismaken en ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want een goede relatie begint immers met een kennismaking.

Stuur een WhatsApp-bericht naar Mandy, onze HR-adviseur, zodat zij samen met jou een telefonische kennismaking kan inplannen. Je kunt haar bereiken door op de knop hieronder te klikken en haar een berichtje te sturen.

Stuur Mandy een WhatsApp bericht om een kennismaking in te plannen.

Menu