Wie wij zoeken

Ambitieuze teamspelers werken bij ttif.company

Professionals die gedreven, enthousiast en gepassioneerd zijn over hun vak. Net zoals onze mensen. Bij ttif.company vinden we het belangrijk dat je de ambitie hebt om de beste te zijn en dus iedere dag wil leren. Ook van elkaar! Bij ons werken ambitieuze teamspelers die out of the box denken, durven én doen. Er is focus op resultaat, kwaliteit, ontwikkeling en commercie. We gaan integer, respectvol en eerlijk met elkaar om. En natuurlijk wordt er ook veel gelachen.

We hire for attitude and train for skills

Dáár geloven wij echt in om het WOW-effect te creëren. We zijn een innovatieve, ambitieuze, enthousiaste en hechte club aan mensen. Met flair en soms een tikkeltje brutaal zijn wij die adviseur en sparringpartner van niveau. Wij doen de dingen anders en iedere dag weer beter. Zo gaan wij graag in stijl op pad. En daar heb je lef voor nodig. We focussen daarom altijd op de match tussen de professional en ttif. Kennis en skills kunnen we je namelijk leren!

Dus heb jij affiniteit met wat wij doen en waar wij voor staan? Heb je flair en ben je misschien zelfs wel een tikkeltje brutaal? Dan zijn wij een match!

Wanneer jij goed bij ttif.company past

Als je continu in beweging wil zijn, ontwikkelen en hoge kwalitatieve standaarden wil nastreven

Als je integer, respectvol en eerlijk handelt in alles wat je doet

Als je met flair, creativiteit, energie en lef andere inspireert en weet mee te nemen in je verhaal

Als je liever niet bezig houdt met resultaatgericht werken (we hebben namelijk targets)

Als je niet je fouten wil benutten als kans om het in de toekomst anders te doen

Als je motto ‘zo hebben we het altijd al gedaan’ is