Wat we doen

Onze ambitie

ttif.company is een unieke partner in de markt door de samenwerking tussen onze twee bv’s: ttif & arbo en ttif & werk. Wij geven nét even anders invulling aan arbodienstverlening en loopbaanbegeleiding. Hoe? Wij halen het verzuim uit de medische hoek en richten ons op leiderschapsontwikkeling, gedrag, preventie en duurzame inzetbaarheid.

Onze ambitie is om de beste te zijn op het gebied van verzuim, preventie en inzetbaarheid. Wij bereiken dit door kwalitatieve standaarden na te streven, continu onze dienstverlening te vernieuwen en in te blijven spelen op de kansen in de markt en de wens van de klant. Op deze manier creëren we verdieping in de samenwerking met onze klanten.

ttif & arbo

In onze visie draait het bij ttif & arbo om demedicaliseren, leiderschap, gedrag, preventie & partnership. Werken bij ttif & arbo betekent daarmee werken in een dynamische omgeving en een veelzijdige functie. Je bent adviseur en partner van senior management en HR, coach van leidinggevenden en begeleidt samen met de klant werknemers vanuit verzuim/preventie richting duurzame re-integratie en een optimale inzetbaarheid. En dit doe je voor de mooiste merken! Meer weten over wat arbodienstverlening bij ttif & arbo betekent?

Niet de grootste, maar de beste zijn. We zetten iedere keer dat extra stapje: voor onszelf, het team en de klant.

Helga John

ttif & werk

Bij ttif & werk is dé specialist op het gebied van loopbaanadvies, coaching, tweede spoor en outplacement. Wij bieden onze kandidaten perspectief op werken. Werken bij ttif & werk betekent dat je kandidaten ondersteunt om het beste uit hun loopbaan te halen. Tegelijkertijd heb je nauw contact met de werkgever en treed je op als sparringpartner en adviseur. Je verzorgt 2e spoor trajecten, loopbaanadviesgesprekken, outplacement en coaching op thema’s als work/life balance en vitaliteit. Oftewel, een breed palet. Uiteraard houdt ttif & werk zich bezig met trajecten voor ttif & arbo, maar ook met tal van andere mooie opdrachtgevers. Als loopbaancoach werk je nauw samen met je collega coaches die door heel Nederland werken, maar heb jij ook jouw eigen werkgebied, klanten en trajecten. Benieuwd naar de verschillende soorten diensten bij ttif & werk?

Voor wie wij onder andere werken

Onze verhalen

Wil jij een nog beter beeld van onze organisatie? Lees dan vooral eens de verhalen van en over onze collega’s. Van de eerste drie maanden bij ttif tot en met succesverhalen over (persoonlijke) ontwikkeling en volgende stappen in de loopbaan.