Wat doet een teamleider bij ttif.company?

Richting geven aan de visie en doelen van de organisatie en dit helder communiceren met medewerkers én een werkomgeving creëren waarin medewerkers gemotiveerd worden om het beste uit zichzelf te halen en met plezier naar het werk gaan. Dat is waar de teamleider bij ttif.company iedere dag mee bezig is.

Taken en verantwoordelijkheden van een teamleider

Als teamleider ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van jouw teamleden. Je zorgt ervoor dat zij hun werk goed doen en hun doelen bereiken. Dit doe je door regelmatig één-op-één gesprekken te voeren om hun prestaties te bespreken en eventuele problemen en uitdagingen op te lossen.

De ontwikkeling van je teamleden staat hoog op je prioriteitenlijst. De teamleider zorgt dat medewerkers gefaciliteerd worden om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe kennis tot zich te nemen. Dit omvat het identificeren van talenten en het plannen van persoonlijke ontwikkelingsplannen om hen te helpen bij hun carrièreontwikkeling.

Optimaliseer processen en werkwijzen

We zijn als organisatie continu in beweging. Dat betekent dat de teamleider verschillende projecten coördineert om processen en werkwijzen te optimaliseren. Daarom ben je betrokken bij de verbetering van processen binnen jouw team en de organisatie. Je analyseert en evalueert de huidige processen en identificeert mogelijkheden om deze te verbeteren. Je zorgt ervoor dat jouw teamleden de juiste hulpmiddelen en middelen hebben om hun werk te doen en dat de processen efficiënt en effectief zijn.

Teamleider bij ttif.company: Verantwoordelijk voor doelstellingen en resultaten

Om te bewaken dat de doelstellingen gehaald worden, ben je verantwoordelijk voor het volgen van de resultaten en prestaties van je teamleden. Op basis hiervan kan je sturing geven aan wat er nodig is om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit doe je niet alleen! Je hebt regelmatig contact met de andere twee teamleiders en directie om ervoor te zorgen dat de doelen aansluiten op de organisatiedoelstellingen.

Empower jouw team!

Kortom, als teamleider bij ttif.company ben je de sleutel tot het behalen van onze successen. Je weet met je leiderschapsvaardigheden en sterke communicatie skills medewerkers te empoweren in hun ontwikkeling die leiden tot mooie prestaties.

Ben jij een ervaren en toegewijde leider op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacature van Teamleider.

“Wij willen niet de grootste, maar de beste zijn. Kwaliteit leveren is een belangrijke pijler”

Geschreven door:

Jacky Dumas

Marketing & Communicatie specialist

Lees ook deze verhalen