Ontwikkeling en leren belangrijk bij ttif

Bij ttif.company geloven we in de kracht van ontwikkeling en leren. We weten namelijk dat wie wil verbeteren, moet blijven groeien. Daarom hebben wij onze eigen interne ttif.academy, waar onze collega’s toegang hebben tot een gevarieerd aanbod aan trainingen en cursussen.

Op maat gemaakte trainingen voor collega’s

Maar wat de ttif.academy nog specialer maakt, is dat wij ook zelf trainingen kunnen ontwikkelen. De aangeboden trainingen en cursussen zijn hierdoor volledig afgestemd op de behoeften van onze collega’s. Onze HR adviseur Mandy heeft bijvoorbeeld recent een training ontwikkeld met de teamleider van ttif & werk Elien over het uitvoeren van tweede spoor trajecten.

Ontwikkelen en leren onderdeel van cultuur ttif.company

Als je bij ttif komt werken, krijg je vanaf dag één al toegang tot onze ttif.academy. Dit betekent dat je direct kunt starten met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Of je nu geïnteresseerd bent in persoonlijke groei of professionele ontwikkeling, onze academy heeft voor elk wat wils.

ttif.academy: de best mogelijke leerervaring voor jou!

We zijn trots op de mogelijkheid om onze eigen trainingen te ontwikkelen en zo onze collega’s de best mogelijke leerervaring te bieden. Dus als je wilt werken bij een organisatie die investeert in jouw groei en ontwikkeling, dan is ttif de juiste keuze voor jou!

Nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures. Ga naar de overzichtspagina van onze vacatures.

ttif.company is een leerrijke omgeving met fijne collega’s. We werken hard, iedere dag weer, om samen het beste resultaat te halen.

Geschreven door:

Jacky Dumas

Marketing & Communicatie specialist

Lees ook deze verhalen