Arbodienst heeft de oplossing voor zieke werknemer: neem lekker ontslag!

Bij ttif & arbo pakken wij het natuurlijk niet zo aan

Best even schrikken zo’n titel én dat voor een arbodienst. Natuurlijk is dit allemaal een grapje, geïnspireerd op de nog veel leukere “fake-news” artikelen van De Speld.

Nu we toch jouw aandacht hebben, vertellen wij je graag waarom wij wel dé arbodienstverlener zijn waarvoor jij wilt werken.

Wij houden niet van afvinken
Re-integratieadviseur bij ttif & arbo is een veelzijdige functie. Wij hebben niks met het afvinken van de Wvp checklist. Natuurlijk, er zijn wettelijke kaders, maar ook die geven ruimte om proactief en creatief om te gaan met jouw verzuimcasus. Je bent dan echt van toegevoegde waarde.

Partnership: jij en jouw klant
Je bent regelmatig bij de klant en hebt contact met medewerkers om te bespreken wat er nodig is om in goede gezondheid en gemotiveerd terug te keren naar het werk. Dat is maatwerk en vraagt om partnership.

Meetbare resultaten met een jaarplan
Je werkt doelgericht met de klant aan verzuim én preventie op basis van een jaarplan. Daarin staat zwart op wit wat en hoe jij met de klant gaat bereiken. Denk aan inzet van interventies, verzorgen van workshops-en trainingen en alle andere creatieve oplossingen die jij hebt. Het jaarplan is jouw ‘holy grail’.

Een succesvolle re-integratieadviseur
Jouw resultaten bepalen hoe succesvol je bent. Daarvoor moet je slim en creatief te werk gaan. Wees dus niet die re-integratieadviseur die ontslag adviseert, maar ben juist die gemotiveerde professional die weet wat de beste aanpak is op het gebied van verzuim, inzetbaarheid en preventie!

Past deze aanpak bij jou?

Vooruitstrevend zijn, innoveren, impact maken bij de klant, je collega’s inspireren en vooral plezier hebben in wat je doet. Solliciteer vandaag nog en wie weet maak jij binnenkort onderdeel uit van onze club!