Een HR-stage bij ttif.company!

Jouw carrière start hier: werken bij ttif.company

Ben je klaar om je carrière te lanceren en te schitteren als nooit tevoren? Wil jij het verschil maken in het leven van medewerkers en organisaties door te focussen op verzuimpreventie en welzijn? Bij ttif.company helpen wij jou te ontwikkelen als HR-professional 🚀

Bij ons zijn we dol op frisse, nieuwe gezichten en ideeën. We zijn op zoek naar mensen die niet bang zijn om hun stempel te willen drukken op de wereld. In dit geval op de wereld van gezondheid bij bedrijven. Oh, en als je een beetje humor hebt, dan scoor je bij ons sowieso punten.

Bij ttif.company bieden we je de kans om jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. We zorgen ervoor dat je je niet verveelt en dat je uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen. Maar we beloven ook dat we veel plezier met elkaar hebben.

groeipapier-ttif

Heb jij bovenstaand groeipapier ontvangen?
Dan wordt het nu echt leuk! Met onderstaande uitleg, groene vingers en een beetje hulp van de natuur zorg je ervoor dat je groeipapier gaat bloeien. Samen succesvol groeien!

Hoe werkt Groeipapier?
Laat de kaart 24 uur weken in water en bedek dan met een dun laagje goed gecomposteerde aarde. Plant in de lente of zomer binnen op een warme, lichte plaats of direct buiten als de grond klaar is en houd de kaart vochtig tot de zaden ontkiemd zijn.
adviseurs-ttif

Bouwen aan een gezonde werkcultuur

Onze missie is om werkgevers te ondersteunen bij het behouden en verbeteren van de gezondheid van hun werknemers. Wij richten ons op het bevorderen van gezondheid in plaats van alleen het behandelen van ziekte, en verplaatsen de focus van zorg naar gezondheid. Wist jij dat 80% van het verzuim gekoppeld kan worden aan gedrag? Het verzuim halen wij dan ook zo veel mogelijk uit de medische hoek. Demedicaliseren noemen wij dat. Hoe wij dat doen? Door als arbodienstverlener impact te maken bij de klant en te werken vanuit partnership. Zo coachen wij leidinggevenden in effectief leiderschap en positieve gedragsverandering. Daarnaast helpen wij bedrijven bij het creëren van een werkcultuur die gericht is op het verbeteren van de gezondheid van werknemers. Hierdoor dragen we bij aan het verminderen van ziekteverzuim en het verhogen van de productiviteit.

Arbodienstverlening? BORING…

Wij vinden van niet! We leggen je uit waarom. Bij arbodienstverlening draait het om het zorgen voor de gezondheid en welzijn van werknemers bij onze klanten. In deze sector kom je dagelijks in aanraking met uitdagende situaties. Je ondersteunt werkgevers bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving en helpt werknemers met werk gerelateerde gezondheidsproblemen. Je werkt bovendien samen met een breed scala aan professionals, zoals bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en psychologen. Dit zorgt voor een dynamische en diverse werkomgeving waarin je veel kunt leren van anderen en je eigen vaardigheden kunt ontwikkelen. Dat betekent dat jij met jouw talenten en vaardigheden het verschil kan maken.

Enthousiast? Neem contact op met Ardjan!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een HR-stage bij ttif.company! Laten we eerst kennismaken en ontdekken wat jouw ambities zijn. Want een goede relatie begint immers met een kennismaking.

Stuur ons e-mail met jouw contactgegevens. Ardjan neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een telefonische kennismaking in te plannen.

Stuur ons een e-mail om een kennismaking in te plannen.

Volg ons op LinkedIn en Instagram!

Blijf op de hoogte van alles rondom verzuim, inzetbaarheid en preventie door ons te volgen op LinkedIn. En wil je een kijkje achter de schermen bij ttif? Volg ons dan ook via Instagram.