Nieuwe collega’s

Uitbreiding van het ttif team

De afgelopen maand zijn er maar liefst drie nieuwe collega’s gestart. En wij stellen ze graag aan je voor. In het team van ttif & arbo zijn Paul de Ruiter en Carolyn Gambier gestart als re-integratieadviseur. Ook hebben wij Jessela van Soerland toegevoegd aan ons team. Zij zal haar afstudeeropdracht bij ons uitvoeren. Het onderzoek richt zich op hoe nieuwe medewerkers tijdens de onboarding snel en goed op de inhoud ingewerkt kunnen worden.

De eerste weken van een nieuwe job zijn meestal erg intensief. Wij hebben er dan ook alles aan gedaan om ze een warm welkom te geven. Of dat is gelukt, lees je hieronder.

Paul

Welke verwachtingen hadden jullie van je eerste week?

Paul: “Dat ik een goed beeld zou krijgen van ttif als organisatie. Daarnaast vooral kennismaken met alle collega’s.

Jessela: “Echte verwachtingen had ik niet per se. Ik hoopte dat mijn eerste week mij (nog) veel (meer) energie en enthousiasme zou brengen om aan de slag te gaan bij ttif!

Carolyn: “Ik had gehoopt op een warm ontvangst en dat is het ook geworden!”

Mijn eerste werkweek was succesvol omdat…

Jessela: “Ik een fijn en gestructureerd inwerkboekje ontving waarin alle nodige informatie was te vinden. Daarbij ben ik begonnen in een gezellig groepje van nieuwe medewerkers waardoor je al sneller een band creëert. Doordat ik ook de hele week naar kantoor mocht kon ik snel acclimatiseren en voelde ik me gauw op mijn plekje!”

Carolyn: “Ik een warm ontvangst heb gehad, superfijn.”

Paul: “De verwachtingen werden volledig ingelost.”

Jessela

Carolyn

Dit is mij bijgebleven van mijn eerste week

Carolyn: “Als re-integratieadviseur hoef ik mij echt niet vervelen. Er is genoeg te doen!”

Paul: “De collegialiteit en dit voelt aan als een warm bad.

Jessela: “ttif is een fijn groepje mensen waar je je al gauw op je plek voelt. ttif is de plek waar je je creativiteit kwijt kan en waar er ruimte is voor iedereen. ttif blijft continu ontwikkelen en zoekt naar manieren om anders te zijn dan de rest, iets waar ik blij van word.”

 

Het is zo fijn om met elkaar te sparren en om te vragen hoe collega’s bepaalde zaken oppakken.

Geschreven door:

Jacky Dumas

Marketing & Communicatie specialist

Lees ook deze verhalen